2017. február hónap bejegyzései

Csokonai napok 2017.

február 27. hétfő: 14 óra Légy kreatív!- vetélkedő február 28. kedd: 8 óra Matematikai alapműveleti vetélkedő 13 óra Csokonai-napok ünnepélyes megnyitója Énekkar, ünnepi köszöntő, tánc, rajzkiállítás megnyitója 14 óra –Marics József plébános előadása -Varró Dániel költő előadása március 1. szerda: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Farsang az iskolában 2017.

A farsangi alakoskodás Magyarországon a 15. század óta ismeretes. Jellemzője, hogy olyan ünnepi időszak, amelyben a hétköznapi élettől eltérő dolgok történhetnek, felbomolhat a szokásos rend. Ahogy ilyenkor mondani szokták: “a feje tetejére áll a világ”. Lássuk hát a jelmezeseket! Képek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

2017-ben is Vo-llé! Vollé! Vollé!

A Győr melletti Ikrényben folytatódott a Vollé! 2020 Röpsuli Program. Nagy mezőny, 52 csapat mérettetett meg a versenyen. Minijeim/Herbai Kata, Várdai Jázmin, Berend Luca, Magyar Roxána, Varga Jázmin, Csehi Tímea/ a 6 csapatos versenyen veretlenül lettek elsők. A szuper mini/ … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Egy kis hazai…

A Csokonai Napok előzeteseként megrendeztük a manó és szuper mini korosztálynak az idei versenyünket. Meghívásunkat a Nyugat Balatoni Röplabda Sportegyesület, a Sümeg Ramasetter Általános Iskola és a Kaposvári Röplabda Akadémia fogadta el.  A manóknál 6 csapat versengett , a tornát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Terematlétika körzeti verseny – Nagybajom 2017. január 26.

Idén a Nagybajomi Sportcsarnokban került megrendezésre a Körzeti Terematlétikai Verseny. Testnevelő tanárainknak köszönjük a sikeres lebonyolítást. Tanulóinknak pedig a gratulálunk az elért eredményekhez. Tanulóink terematlétikai eredményei itt olvashatók. A díjátadón készült képek pedig itt tekinthetők meg.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Első röpis siker az új évben

Január 21-én a Kaposvári Röplabda Akadémia tornát szervezett a kismini/2005 után születettek/ korosztálynak. Az eredeti 8 csapat helyett 6 versenyzett, a Bonyhád visszalépett két csapatával. A Nagybajom I. : Berend Luca, Várdai Jázmin, Molnár Zsófia, Magyar Roxána veretlenül lett első, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Ökoiskola

Kisebb szünet után iskolánk újra elnyerte az ökoiskola címet.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Közzétételi lista

A dokumentumaink közé felkerült a közzétételi lista >Tovább

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!