2016. november hónap bejegyzései

Vollééééé!!!

Ma megkezdődött a 2016-17. tanévi Vollé! 2020 Röpsuli programsorozat Székesfehérvárott.Mérlegünk:kettő arany, egy ezüst. Mini I. csapatom: 7 közül II. hely, Mini II. IV. hely. Szuper minik: 4 csapat I. hely, Manók: 3 csapat I. és III. hely. Nagyon köszönöm Andricz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Mese-Játék vetélkedőn voltunk Szennában

Október 28-án a 3. osztályosok csapata: Almáshegyi Hédi, Lakatos Kitti, Orsós Nikoletta és Csehi Vanda részt vettek Szennában a Mese-Játék vetélkedőn. A verseny 8 csapat között zajlott. Dramatizálás, puzzle és még sokféle tudást igénylő feladatban mérték össze tudásukat a csapatok. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

2016. évi Nyílt Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokságon nyolc tanulónk képviselte iskolánkat is

21 klub 200 versenyzője nevezett az év legrangosabb magyarországi ju-jitsu versenyére. Marcaliból 12, Keszthelyről 1, Nagybajomból 8 versenyző lépett tatamira az MVSZSE Küzdősport Szakosztályának színeiben. Nyolc versenyzőnk közül három a korcsoportjában dobogós helyezést ért el. Gratulálunk Nekik! Nagy Róbert vezetőedzőnek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

DRC hír – Újbó meccslabdáról veszítettünk :(

Az egykori testnevelő, röplabda edző Lábas Judit emlékére szervezték a nagyszabású Tornát a Kaposvári Toldi Iskolában. A Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC csapata is részt vett e megmérettetésen, amelyen 8 csapat indult. A csapatunk a csoportmeccseket sikerrel vette, elsőként mérkőztünk meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Emlékfutás október 27.

Idén a barátságtalan időjárás miatt október 27-én tartottuk meg a szokásos október 23-ra emlékező futóversenyünket. Az eredmények itt olvashatók. Emlékfutás eredmények Képek a galériában.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!