Egyéb kategória bejegyzései

Hogyan jelentkezzünk be az Office 365-be

Gyakori kérdések_diák_1_Hogyan jelentkezünk be Sajnos csak a PDF fájlt sikerült ide feltöltenem a videót nem, de szerintem az első lépéshez ez is elég.

Kategória: Egyéb | Hogyan jelentkezzünk be az Office 365-be bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A digitális munkarenddel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató és útmutató

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Klebersberg Központnak a digitális munkarendre így intézményünk digitális munkarendjére vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót és útmutatót. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ_átirat ÚTMUTATÓ_digitális_oktatás_tanulók_szülők_átirat  

Kategória: Egyéb | A digitális munkarenddel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató és útmutató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tanulói étkezés biztosítása

Kedves Szülők, Nevelőszülők! Lehetőség lesz arra, hogy aki igényli, annak a gyermeke kapjon egyszeri meleg étkezést az iskola konyhájáról. Péntek 9.00 óráig van lehetőség jelezni az igényt a gyermek osztályfőnökénél, és hétfőtől lehet igénybe venni az ebédet. Aki igényli, annak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A tanulói étkezés biztosítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tanulók felügyeletéről

Tisztelt Szülők!   Az EMMI 3/2020. (III.14.) határozatának, amely a tantermen kívüli digitális munkarend bevezetéséről szól, 4. pontja értelmében a szülők igényei alapján és indokolt esetben területileg illetékes tankerületi központ köteles megszervezni munkanapokon kiscsoportos formában a tanulók felügyeletét.   Ennek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A tanulók felügyeletéről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tájékoztatás az iskolabezárásról

Tisztelt Szülők!   Amint a médiából értesülhettek Magyarország Kormánya rendeletet alkot az alap- és középfokú oktatási intézmények átmeneti bezárásáról. Jelenleg a rendeletből konkrétan annyi ismert, hogy március 16-tól az iskolák zárva maradnak. Ezért kérem, hogy gyermekeiket tartsák otthon és lehetőleg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Tájékoztatás az iskolabezárásról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vol – le!Volle, Volle, Volleee!!!

A Csokonai Általános Iskola leány és fiú röplabdásai a mai Volle tornán Nagybajomban a Miniknél és a Szuper Miniknél első, a Manóknál második és negyedik helyezést értek el. Minik (öt csapat) első helyezett: Balogh Ádám, György Noémi, Kovács Kinga, Lakatos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Vol – le!Volle, Volle, Volleee!!! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kollégium tagintézményvezetői pályázat

A Kaposvári Tankerületi Központ pályázatot hirdet intézményünk kollégium tagintézmény tagintézményvezetői beosztás ellátására. A pályázati felhívás itt elérhető.

Kategória: Egyéb | Kollégium tagintézményvezetői pályázat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tanévnyitó 2018. szeptember 03.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Változások a dokumentumokban

Felkerült a honlapunkra a 2017/18-as tanév közzétételi listája

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Tanévnyitó

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2017. szeptember 1-jén, 8:00 órakor tartandó iskolai tanévnyitó ünnepségünkre. Helyszín: Nagybajomi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Kollégium Nagybajom, Kossuth Lajos utca 10. Tisztelettel: Wallinger Endre intézményvezető FIGYELEM! A tanulók ekkor kapják meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Évzáró és ballagás (2017. június 17)

“Az emberben ott rejlik az egész világ, s ha tudod, hogyan szemléld és hogyan tanulj belőle, a kapu előtted, a kulcs pedig a kezedben.” (Jiddu Krishnamurti) Képek itt!

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Gyereknapi képek

Csak néhány pillanatkép

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Csokonai est

Néhány fénykép a szereplőkről: itt

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Szuper miniben is a magyar élmezőnyben

Az elmúlt szombat-vasárnap rendezték Budapesten a Szuper mini röplabda Országos Döntőt. A tavalyi eredmények alapján csapatunkat az erősebb, kiemelt csoportba sorolták. 24 csapat 3-mas csoportokban kezdte meg a játékot, az első körben legyőztük a Jászberényt,kikaptunk az Újpest első csapatától. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Csokonai est

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!