wallendr bejegyzései

Vol – le!Volle, Volle, Volleee!!!

A Csokonai Általános Iskola leány és fiú röplabdásai a mai Volle tornán Nagybajomban a Miniknél és a Szuper Miniknél első, a Manóknál második és negyedik helyezést értek el. Minik (öt csapat) első helyezett: Balogh Ádám, György Noémi, Kovács Kinga, Lakatos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Vol – le!Volle, Volle, Volleee!!! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kollégium tagintézményvezetői pályázat

A Kaposvári Tankerületi Központ pályázatot hirdet intézményünk kollégium tagintézmény tagintézményvezetői beosztás ellátására. A pályázati felhívás itt elérhető.

Kategória: Egyéb | Kollégium tagintézményvezetői pályázat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Változások a dokumentumokban

Felkerült a honlapunkra a 2017/18-as tanév közzétételi listája

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Szuper miniben is a magyar élmezőnyben

Az elmúlt szombat-vasárnap rendezték Budapesten a Szuper mini röplabda Országos Döntőt. A tavalyi eredmények alapján csapatunkat az erősebb, kiemelt csoportba sorolták. 24 csapat 3-mas csoportokban kezdte meg a játékot, az első körben legyőztük a Jászberényt,kikaptunk az Újpest első csapatától. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Ja, és Keszthelyt már ezért is szeretjük…

A 2017 Keszthely Ju-Jitsu Kupabajnokság nagybajomi gyermek eredményei (2017. április 22.) Kustos Balázs Ne Waza System U12 /-34 kg I. helyezés Meló Marcell Ne Waza System U15 /66+ kg I. helyezés Krár Koppány Ne Waza System U15 /-38 kg I. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Hajrá DRC

Keszthely volt a helyszíne a Vollé! Röpsuli 2020 versenynek. A Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC-re épülő csokonais csapataink/ összesen 17 fő/ a következő eredményeket érték el: Manók I. csapat/Csehi Vanda, Kovács Kinga/ 6 csapat versenyén veretlenül győzött. Manó II. csapat/ Bodó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Az ország legjobbjai között a Manók(áink)

Budapesten a Vasas csarnokban,Pék-Tormási Orsi és Miklai Zsani egykori sikereinek helyszínén rendezték a 2017 évi Mini Bajnokság Országos Manó Kupa versenyét. A Nagybajomi Csokonai Iskola tanulói a Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC színeiben vettek részt a Döntőn. A nap folyamán 6 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

2017-ben is Vo-llé! Vollé! Vollé!

A Győr melletti Ikrényben folytatódott a Vollé! 2020 Röpsuli Program. Nagy mezőny, 52 csapat mérettetett meg a versenyen. Minijeim/Herbai Kata, Várdai Jázmin, Berend Luca, Magyar Roxána, Varga Jázmin, Csehi Tímea/ a 6 csapatos versenyen veretlenül lettek elsők. A szuper mini/ … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Egy kis hazai…

A Csokonai Napok előzeteseként megrendeztük a manó és szuper mini korosztálynak az idei versenyünket. Meghívásunkat a Nyugat Balatoni Röplabda Sportegyesület, a Sümeg Ramasetter Általános Iskola és a Kaposvári Röplabda Akadémia fogadta el.  A manóknál 6 csapat versengett , a tornát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Terematlétika körzeti verseny – Nagybajom 2017. január 26.

Idén a Nagybajomi Sportcsarnokban került megrendezésre a Körzeti Terematlétikai Verseny. Testnevelő tanárainknak köszönjük a sikeres lebonyolítást. Tanulóinknak pedig a gratulálunk az elért eredményekhez. Tanulóink terematlétikai eredményei itt olvashatók. A díjátadón készült képek pedig itt tekinthetők meg.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Első röpis siker az új évben

Január 21-én a Kaposvári Röplabda Akadémia tornát szervezett a kismini/2005 után születettek/ korosztálynak. Az eredeti 8 csapat helyett 6 versenyzett, a Bonyhád visszalépett két csapatával. A Nagybajom I. : Berend Luca, Várdai Jázmin, Molnár Zsófia, Magyar Roxána veretlenül lett első, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 1 hozzászólás

Ökoiskola

Kisebb szünet után iskolánk újra elnyerte az ökoiskola címet.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Közzétételi lista

A dokumentumaink közé felkerült a közzétételi lista >Tovább

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Vollé!!! a négyzeten

Folytatódott a Vollé! 2020 Röpsuli programsorozata, ezúttal Szombathelyen. Rekordnevezés történt, 52 röplabdacsapat még nem versenyzett e program keretében a 3 év alatt. A Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC –re épülő Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola sportolói sikerrel képviselték Somogyot és Nagybajomot. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Bátran jövök iskolába!!

A jövő első osztályosai szombaton, egy fifikás, erőt, ügyességet próbára tevő Mikulás válton tesztelhették a leendő tanító néniket.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!