wallendr bejegyzései

Hogyan jelentkezzünk be az Office 365-be

Gyakori kérdések_diák_1_Hogyan jelentkezünk be Sajnos csak a PDF fájlt sikerült ide feltöltenem a videót nem, de szerintem az első lépéshez ez is elég.

Kategória: Egyéb | Hogyan jelentkezzünk be az Office 365-be bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A digitális munkarenddel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató és útmutató

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Klebersberg Központnak a digitális munkarendre így intézményünk digitális munkarendjére vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót és útmutatót. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ_átirat ÚTMUTATÓ_digitális_oktatás_tanulók_szülők_átirat  

Kategória: Egyéb | A digitális munkarenddel kapcsolatos adatvédelmi tájékoztató és útmutató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tanulói étkezés biztosítása

Kedves Szülők, Nevelőszülők! Lehetőség lesz arra, hogy aki igényli, annak a gyermeke kapjon egyszeri meleg étkezést az iskola konyhájáról. Péntek 9.00 óráig van lehetőség jelezni az igényt a gyermek osztályfőnökénél, és hétfőtől lehet igénybe venni az ebédet. Aki igényli, annak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A tanulói étkezés biztosítása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tanulók felügyeletéről

Tisztelt Szülők!   Az EMMI 3/2020. (III.14.) határozatának, amely a tantermen kívüli digitális munkarend bevezetéséről szól, 4. pontja értelmében a szülők igényei alapján és indokolt esetben területileg illetékes tankerületi központ köteles megszervezni munkanapokon kiscsoportos formában a tanulók felügyeletét.   Ennek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A tanulók felügyeletéről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tájékoztatás az iskolabezárásról

Tisztelt Szülők!   Amint a médiából értesülhettek Magyarország Kormánya rendeletet alkot az alap- és középfokú oktatási intézmények átmeneti bezárásáról. Jelenleg a rendeletből konkrétan annyi ismert, hogy március 16-tól az iskolák zárva maradnak. Ezért kérem, hogy gyermekeiket tartsák otthon és lehetőleg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Tájékoztatás az iskolabezárásról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vol – le!Volle, Volle, Volleee!!!

A Csokonai Általános Iskola leány és fiú röplabdásai a mai Volle tornán Nagybajomban a Miniknél és a Szuper Miniknél első, a Manóknál második és negyedik helyezést értek el. Minik (öt csapat) első helyezett: Balogh Ádám, György Noémi, Kovács Kinga, Lakatos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Vol – le!Volle, Volle, Volleee!!! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kollégium tagintézményvezetői pályázat

A Kaposvári Tankerületi Központ pályázatot hirdet intézményünk kollégium tagintézmény tagintézményvezetői beosztás ellátására. A pályázati felhívás itt elérhető.

Kategória: Egyéb | Kollégium tagintézményvezetői pályázat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Változások a dokumentumokban

Felkerült a honlapunkra a 2017/18-as tanév közzétételi listája

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Szuper miniben is a magyar élmezőnyben

Az elmúlt szombat-vasárnap rendezték Budapesten a Szuper mini röplabda Országos Döntőt. A tavalyi eredmények alapján csapatunkat az erősebb, kiemelt csoportba sorolták. 24 csapat 3-mas csoportokban kezdte meg a játékot, az első körben legyőztük a Jászberényt,kikaptunk az Újpest első csapatától. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Ja, és Keszthelyt már ezért is szeretjük…

A 2017 Keszthely Ju-Jitsu Kupabajnokság nagybajomi gyermek eredményei (2017. április 22.) Kustos Balázs Ne Waza System U12 /-34 kg I. helyezés Meló Marcell Ne Waza System U15 /66+ kg I. helyezés Krár Koppány Ne Waza System U15 /-38 kg I. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Hajrá DRC

Keszthely volt a helyszíne a Vollé! Röpsuli 2020 versenynek. A Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC-re épülő csokonais csapataink/ összesen 17 fő/ a következő eredményeket érték el: Manók I. csapat/Csehi Vanda, Kovács Kinga/ 6 csapat versenyén veretlenül győzött. Manó II. csapat/ Bodó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Az ország legjobbjai között a Manók(áink)

Budapesten a Vasas csarnokban,Pék-Tormási Orsi és Miklai Zsani egykori sikereinek helyszínén rendezték a 2017 évi Mini Bajnokság Országos Manó Kupa versenyét. A Nagybajomi Csokonai Iskola tanulói a Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC színeiben vettek részt a Döntőn. A nap folyamán 6 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

2017-ben is Vo-llé! Vollé! Vollé!

A Győr melletti Ikrényben folytatódott a Vollé! 2020 Röpsuli Program. Nagy mezőny, 52 csapat mérettetett meg a versenyen. Minijeim/Herbai Kata, Várdai Jázmin, Berend Luca, Magyar Roxána, Varga Jázmin, Csehi Tímea/ a 6 csapatos versenyen veretlenül lettek elsők. A szuper mini/ … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Egy kis hazai…

A Csokonai Napok előzeteseként megrendeztük a manó és szuper mini korosztálynak az idei versenyünket. Meghívásunkat a Nyugat Balatoni Röplabda Sportegyesület, a Sümeg Ramasetter Általános Iskola és a Kaposvári Röplabda Akadémia fogadta el.  A manóknál 6 csapat versengett , a tornát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Terematlétika körzeti verseny – Nagybajom 2017. január 26.

Idén a Nagybajomi Sportcsarnokban került megrendezésre a Körzeti Terematlétikai Verseny. Testnevelő tanárainknak köszönjük a sikeres lebonyolítást. Tanulóinknak pedig a gratulálunk az elért eredményekhez. Tanulóink terematlétikai eredményei itt olvashatók. A díjátadón készült képek pedig itt tekinthetők meg.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!